Doublet#4

Doublet presenteert het werk van Inge Meijer en Malte Bruns, waarbij ze de relatie tussen mensen, omgeving en menselijke maakbaarheid verkennen. Ontdek de onwerkelijke scènes van Inge, waarin normaal en logisch samenkomen en laat je verwonderen door de glanzende kunststof sculpturen van Malte.  Expositie: 4 juni – 3 september 2023. Reageer op onze stelling onderaan de pagina en ga de dialoog aan met de kunstenaars!

KLIK HIER: HAND-OUT DOUBLET #4

Inge Meijer

Inge Meijer onderzoekt de relatie tussen mensen en hun omgeving, creëert onwerkelijke scènes die tegelijk normaal en logisch lijken, en roept vragen op over de invloed van de omgeving op ons gevoel van zijn.

Inge Meijer is een kunstenaar die werkt met verschillende media en recentelijk een onderzoek heeft gepubliceerd over kamerplanten in kunstmusea. Haar tentoonstelling bij Concordia bevat films, foto's en dia's die de relatie tussen mens en natuur verkennen.

www.ingemeijer.nl

Malte Bruns

Malte maakt installaties met glanzende kunststof sculpturen op luxe sokkels. Hoewel de beelden op menselijke lichaamsdelen lijken, zorgen kleurcombinaties en materialen voor verwarring en onthullen een andere betekenis.

Malte's werk verkent de grenzen van menselijke maakbaarheid en ethisch bewustzijn. Zijn installaties creëren een prettige verwarring, waarbij losgemaakte lichaamsdelen een autonoom leven lijken te leiden en nieuwe gedachten over lichaamsfunctie en machinaal bewustzijn opwekken.

https://maltebruns.xyz/

Doublet 360°
04/06/2023
Dialoogmomenten
04/06/2023
Doublet 360°
04/06/2023
Stelling
04/06/2023

Kunstwerken worden vaak gecreëerd als individuele expressies, maar wat gebeurt er wanneer twee kunstenaars hun werk combineren? Is de combinatie van kunstwerken meer dan de som van de individuele delen?

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elif A.

Do you know that 87% of customers visit a business’s social media profiles before visiting a store or contacting them?

Managing social media is time-consuming and a drain. Not only do you need to create posts, publish them, track the stats, and respond to comments, but you also need to ensure that your social media feed looks good across all channels.

Don’t fret – just put us in charge! We’ll take care of all your social media needs. We’ll get you more likes, boost engagement and keep customers coming back for more.

We manage the following platforms:

-Instagram
-Facebook
-Pinterest 
-Twitter 
-LinkedIn 

If you are interested in taking your social media presence to the next level, please feel free to reach me directly at https://cutt.ly/social-media-managr

Best Regards,
Elif A

Judith

Hoe meer kunstenaars erbij betrokken zijn, hoe groter de kans dat het uitdraait op een kunstzinnige chaos of een meesterwerk van epische proporties.

Jan Willem

De combinatie van kunstwerken is niet per se meer dan de som van de individuele delen. Kunstwerken zijn vaak persoonlijke expressies van de kunstenaar en het combineren van verschillende stijlen en perspectieven kan ertoe leiden dat de originele betekenis of intentie van het werk verloren gaat. Bovendien kunnen artistieke meningsverschillen en creatieve conflicten leiden tot compromissen die de kwaliteit van het eindresultaat kunnen aantasten. Uiteindelijk hangt het succes van een gezamenlijk kunstwerk af van de mate waarin de kunstenaars kunnen samenwerken en hun eigen ego opzij kunnen zetten om een ​​gemeenschappelijk doel te bereiken.

Bjorn Concordia

Wanneer twee kunstenaars samenwerken aan een kunstwerk, kan dit leiden tot een interessante combinatie van stijlen, technieken en perspectieven die elkaar versterken. De combinatie van kunstwerken kan meer zijn dan de som van de individuele delen, omdat het eindresultaat nieuwe betekenissen kan creëren en een breder scala aan emoties en ideeën kan oproepen. Door de krachten te bundelen, kunnen kunstenaars elkaar inspireren en uitdagen, en kunnen ze nieuwe mogelijkheden verkennen die ze alleen niet zouden hebben ontdekt.

Actueel

23 november 2023
Artist talk DOUBLET #5

Op 23 november om 19:00 is er een artist talk bij ons in Concordia met de kunstenaars van de vijfde editie van Doublet: Lenneke van der Goot en Lisa Sebestikova. We kijken ernaar uit om je daar te zien!

Locatie: Concordia Langestraat 56, 7511 HC Enschede.

Volg ons

Volgen

Ontdek de kunstwereld van binnenuit en laat je inspireren door de creativiteit van onze kunstenaars! Volg @Concordia_kunstruimte op Instagram en krijg een exclusief kijkje achter de schermen tijdens de opbouw van onze exposities, waaronder de Doublet tentoonstellingen. Mis niets van ons artistieke nieuws en events. Volg ons nu!

Partners

Doublet is een initiatief van Concordia film | theater | beeldende kunst naar een idee van Petra Boonstra, curator beeldende kunst. Het project is tot stand gekomen dankzij deze partners: