Doublet#5

In het vijfde deel van DOUBLET nodigen we Lenneke van der Goot uit samen te werken met Lisa Sebestikova. Beide kunstenaars werken op een gelijkende manier; hun werk is een afgeleide van de ruimte waarin het zich bevindt en is tegelijkertijd ruimte-bepalend. Het werk is duidelijk aanwezig maar schreeuwt niet om aandacht en laat juist de ruimte goed tot zijn recht komen.

KLIK HIER: HAND-OUT NL DOUBLET#5

KLICKEN SIE HIER: HAND-OUT DE DOUBLET #5 

Lisa Sebestikova

Lisa verkent ruimtes grondig, zowel fysiek als conceptueel. Haar kunst omvat site-specifieke installaties, vaak gecombineerd met objecten en schilderijen. Schaalmodellen spelen een rol in haar creatieve proces, waarbij herkenning, deconstructie en vervreemding centraal staan. Ze streeft naar een dialoog tussen locatie en kunst, met aandacht voor geschiedenis, heden en de verbeelding van de toekomst.

www.lisasebestikova.com

Lenneke van der Goot

Lenneke visualiseert complexiteit in tekeningen, installaties en murals. Haar werken tonen toegankelijke, maar desoriënterende ruimtes met zwevende objecten, meerlagige tekeningen en veelzijdige structuren. Ze verkent het dagelijks leven, stedelijke drukte en de dualiteit van onze relatie met informatie. Haar creaties, zoals de Surface Tension Series, belichamen de intensiteit van visuele prikkels en bieden een metaforisch universum om de diepere realiteit te begrijpen, los van de letterlijke weergave.

www.lennekevandergoot.nl

Actueel

23 november 2023
Artist talk DOUBLET #5

Op 23 november om 19:00 is er een artist talk bij ons in Concordia met de kunstenaars van de vijfde editie van Doublet: Lenneke van der Goot en Lisa Sebestikova. We kijken ernaar uit om je daar te zien!

Locatie: Concordia Langestraat 56, 7511 HC Enschede.

Volg ons

Volgen

Ontdek de kunstwereld van binnenuit en laat je inspireren door de creativiteit van onze kunstenaars! Volg @Concordia_kunstruimte op Instagram en krijg een exclusief kijkje achter de schermen tijdens de opbouw van onze exposities, waaronder de Doublet tentoonstellingen. Mis niets van ons artistieke nieuws en events. Volg ons nu!

Partners

Doublet is een initiatief van Concordia film | theater | beeldende kunst naar een idee van Petra Boonstra, curator beeldende kunst. Het project is tot stand gekomen dankzij deze partners: